* Ilse *Hey, ik ben Ilse, 

Ik ben 53 jaar maar toch kan je me vaak met volle overgave zien kleuren, knippen, plakken, plooien, stempelen, ‘boetseren’ (fimo). Mijn liefde voor papier is groot.
Ik maak graag wenskaarten, ka-doosjes, surprise-boxen en zo goed als alles wat met papier gemaakt kan worden. Het is mijn uitlaatklep en mijn ont-spanning.
Ook werken met mooie stoffen ligt me wel. Toiletzakken, opberghoezen voor stiften, breinaalden, haaknaalden of zonnebril, ik durf het allemaal wel eens proberen. Veel van mijn eigen kleren maak ik zelf en ik was enorm ontroerd toen mijn dochter, die in september (2016) getrouwd is, me vroeg of ik haar trouwkleed wilde maken.
Een paar jaar geleden kochten mijn zus en ik ongeveer dezelfde ring. Ik was gefascineerd door de manier waarop de ring gemaakt was en ging ervan uit dat ,als ik aan het juiste materiaal zou geraken, ik dat ook misschien wel kon. Een beetje googelen en vrij snel vond ik wat ik nodig had. Ondertussen maak ik niet alleen ringen maar ook oorbellen, broches en hangers. Ik maak zelfs gepersonaliseerde foto-ringen, -broches en hangers. Zo kan je je kleinkind(eren) of (overleden) mama of papa of wie dan ook, altijd dicht bij jou dragen.
Onze ( ± 30) koordames dragen bij een optreden allemaal dezelfde ring : een mini-partituur op een rode achtergrond). Heel leuk als effect En zo werd het werken met glascabochons ook alweer een uit de hand gelopen hobby.  Laat je ook graag een gepersonaliseerd foto-juweel maken, stuur me dan een (vrijblijvend) berichtje.Een lieve groet,